Aora bvba

Een passie voor training en coaching

Aora (°2006) komt van het Spaanse woord "ahora" en betekent NU. Aandachtig aanwezig zijn in elk moment en gericht de koe bij de horens vatten. Onze coaching en training laat je even stilstaan om te begrijpen wat zich hier en nu écht voordoet.

Een scherper inzicht in je denkgewoontes en gedragspatronen, begrijpen hoe de dynamiek van een team of een afdeling in elkaar zit. Pas zo wordt het duidelijk waarom het niet werkt ondanks veel initiatieven en goede bedoelingen. Bovendien krijg je zicht op hoe het wél kan werken en welke stappen moeten genomen worden. Coaching creëert ruimte voor jou én reikt je de nodige tools aan om impasses te doorbreken en vooruit te gaan.

Training & Coaching

We helpen bedrijven om samen met enthousiaste medewerkers gezond te groeien via: TeamcoachingLeadership coachingMindful@Work training voor bedrijven en Burnout en stress coaching.


Katleen Janssens

Een passie voor technische en IT profielen

Katleen Janssens bezit de unieke combinatie van een jarenlange ervaring als bedrijfscoach en als psychologe. Haar know how en ervaring als bedrijfspsycholoog zorgt ervoor dat ze goed begrijpt hoe een bedrijf functioneert. Haar luisterend oor als therapeut zorgt ervoor dat ze indien nodig even zeer in de diepte kan werken met mensen. 

Katleen specialiseerde zich in mensen met een technisch profiel (ingenieurs, informatici...) en high potentials. Alcatel, Barco, Bekaert, Engie, Volvo, SCK... zijn tevreden klanten.

Ze werkte jaren als trainer (o.a. Elsevier en Schouten en Nelissen) en was ook zaakvoerder van Itam.

Meer over Katleens ervaring en opleiding vind je op LinkedIn of verder op deze site


Luc Rombaut

Een passie voor stress

Na een leven als marketing en communicatie expert, stapte Luc als managing partner in Itam (een trainingsbedrijf). Hij werkte o.a. voor Telenet, SDWorx, Euroclear, ING, Fuji, Solvay, Vlaams Parlement...).

Sinds 2018 traint en coacht hij opnieuw onder de vlag van Aora bvba, het bedrijf dat hij in 2006 samen met Katleen Janssens oprichtte. Zijn focus ligt op Mindful@Work trainingen.

Hij traint en coacht ook mensen die kampen met stress en burnout, die op zoek zijn naar meer veerkracht of naar wat er écht toe doet in hun leven. Daarnaast coacht hij ook bedrijven rond hun alcohol- en drugbeleid  (www.alcoholendrugscoach.be).

Meer over Luc op LinkedIn of verder op deze site.