Luc Rombaut

Luc Rombaut studeert Romaanse Filologie, Lerarenopleiding, Bedrijfscommunicatie en Master in Marketing (Vlerick). Na een korte carrière als account manager in de reclame- en mediawereld (Young & Rubicam, RTL-TVI), reist hij tijdens een sabbatical de wereld rond. Nadien werkt hij als marketing manager bij Plan België en Oxfam Fairtrade en geeft hij tussendoor ook les.


In 2005 sticht hij Drugstories, een organisatie die drugpreventie geeft aan scholen, organisaties en bedrijven. Dit doet hij nog steeds, samen met 3 freelancers. Daarna werkt hij als communicatieconsultant in de social profit sector (Ethicom). In 2008 stapt hij als managing partner in Itam bvba waar hij Mindfulness trainingen geeft in bedrijven.

25 jaar geleden ontdekt Luc de kracht en de impact van yoga en meditatie. Een 10-tal jaar geleden maakt hij van zijn hobby zijn beroep en volgt een opleiding tot Mindfulnesstrainer. Daarna volgen opleidingen in Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Integrale Coaching, Motiverende gespreksvoering, Groepsdynamica... 

Luc is ook auteur van "Omgaan met drugs, tips voor ouders en gebruikers" en van "Mindful stoppen met roken, en er nog van genieten ook."

Vanuit zijn passie voor verslaving begeleidt hij bedrijven om een alcohol- en drugbeleid te implementeren en coacht hij mensen om hun alcohol- of druggebruik opnieuw onder controle te krijgen. Meer info hierover vind je op www.alcoholendrugscoach.be. 

Meer info op Linkedin.

Contacteer Luc: luc@aora.be of 0486/83.06.72.