Luc Rombaut

Luc Rombaut studeert Romaanse Filologie, Lerarenopleiding, Bedrijfscommunicatie en Master in Marketing (Vlerick). Na een korte carrière als account manager in de reclame- en mediawereld (Young & Rubicam, RTL-TVI), reist hij tijdens een sabbatical de wereld rond. Nadien werkt hij als marketing manager bij Plan België en Oxfam Fairtrade en geeft hij tussendoor ook les.

In 2005 sticht hij Drugstories, een organisatie die drugpreventie geeft aan scholen, organisaties en bedrijven. Daarna werkt hij als communicatieconsultant in de social profit sector (Ethicom). In 2008 stapt hij als managing partner in Itam bvba waar hij Mindfulness trainingen geeft in bedrijven.

25 jaar geleden ontdekt Luc de kracht en de impact van yoga en meditatie. Een 10-tal jaar geleden maakt hij van zijn hobby zijn beroep en volgt een opleiding tot Mindfulnesstrainer. Daarna volgen opleidingen in Acceptance and Commitment Therapy (ACT), Integrale Coaching (International Coaching Federation), Motiverende gespreksvoering, Groepsdynamica... 

Luc coacht mensen die kampen met stress, slapeloosheid, piekeren, moeilijke communicatie, vragen rond zingeving en burnout. Daarnaast is hij ook auteur van boeken over verslaving en begeleidt hij bedrijven die een alcohol- en drugbeleid willen implementeren. In dat kader coacht hij ook mensen die hun alcohol- of druggebruik onder controle willen krijgen (www.alcoholendrugscoach.be). 

Meer info op Linkedin.

Contacteer Luc: luc@aora.be of 0486/83.06.72.