Coaching rond zingeving

Je hebt een uitdagende job, misschien wel een partner en kinderen. Je werkt keihard, leeft aan 200km/uur. Je financiële toestand is misschien wel in orde, maar misschien kan je je niet volledig ontwikkelen in je job of lijdt je relatie wat onder je levensritme of krijg je af en toe onaangename signalen van je lichaam?

Op het eerste zicht lijkt alles wel OK. Je bent succesvol en hebt alles wat je maar wil. Maar af en toe knaagt er iets. Dan duiken er van die vragen op: Waarom doe ik dit eigenlijk allemaal? Wat is de zin van dit alles? Kan ik er iets aan veranderen? En zo ja, hoe neem ik dan fundamentele beslissingen over mijn leven? Hoe ga ik om met tegenstrijdige gedachten en gevoelens? Wie wordt er beter van alles wat ik doe? Wat vind ik écht belangrijk in mijn leven? Hoe vind ik meer evenwicht? ...

Als professionele coach heb ik ook geen pasklare antwoorden op deze levensvragen, maar ik kan jou wel helpen om vanop de nodige afstand een heldere kijk te krijgen, zodat het makkelijker wordt om beslissingen te nemen en je leven in de richting te laten evolueren waar jij je écht goed bij voelt.

Zin om eens af te checken of dit iets is voor jou? Ik kijk ernaar uit om jou te coachen!


Contacteer onze trainers voor meer informatie: luc@aora.be, 0486/83.06.72 of katleen@aora.be , 0476/972.253.