S.L.O.W. up!

S.L.O.W. up! is een wetenschappelijke onderbouwde aandachtstraining die mensen leert omgaan met stress, pijn, slapeloosheid, depressie... en burnout helpt voorkomen. Deze techniek is gebaseerd op een Oosterse methodiek, gecombineerd met inzichten uit de Westerse psychologie. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd welke technieken effectief werken en we verrijkten het klassieke mindfulness programma met andere technieken als Acceptance & Commitment Training, Non violent communication, Value management...

Je belangrijkste instrument waarover je als manager beschikt, is de kracht van je eigen brein. Hoe meer je je bewust bent van je eigen gedachten, gevoelens en feedback van je eigen lichaam, hoe krachtiger en inspirerender je leiding kan geven. Je wordt immers niet langer beperkt door je eigen overtuigingen ("dit lukt nooit" - "niemand ziet mij"...), minder gestoord door je emoties (bijv. frustratie, onzekerheid, teleurstelling...) en je krijgt een beter contact met je lichaam (zodat je bijvoorbeeld tijdig opmerkt wanneer je batterij bijna leeg is).

Focussed Leadership

Als manager of als coach help je mensen groeien in hun job.  S.L.O.W. up! helpt je enorm om goed bij jezelf te blijven en tegelijk echt open te staan en aandacht te hebben voor de ander. Het resultaat is een veel effectievere ondersteuning: sneller tot de kern komen en de juiste wegen vinden die effectief werken om het functioneren op een hoger niveau te tillen. Het aantal sessies (1- 2 uur) is afhankelijk van je ervaring met Mindful@Work en je doelstellingen en zal in overleg bepaald worden.

SLOW up! Groepstraining

Je wil je medewerkers beter leren omgaan met stress en burnout in je bedrijf voorkomen? Dan is deze wetenschappelijk onderbouwde aandachtstraining de juiste keuze. We starten met een vrijblijvende introductiesessie op basis waarvan potentiële deelnemers kunnen beslissen of dit voor hen de beste aanpak is. Na een intakegesprek volgend 6 intensieve sessies van 2u30 waar in groep getraind wordt. Een volle dag besluit dit transformerend trainingspakket.

Individuele training

Je wil graag je stress effectiever leren beheersen of je hebt interesse in Mindfulness als dusdanig. In een Mindfulness training op individuele basis word je op jouw maat begeleid. De training bestaat uit 6 sessies van 1:30u met de mogelijkheid tot opvolging nadien. Je leert de meditatie techniek aan net zoals in de groepstraining. Het verschil is dat we hier ruimer ingaan op jouw vragen en noden. Waar nodig vullen we aan met gerichte coaching op gebieden waar dat voor jou van belang is.

Verbindend Communiceren

Je wil graag de samenwerking in een team verbeteren. Deze training biedt een waardevolle aanvulling voor de klassieke communicatietrainingen en geweldloos communiceren. Verbindend communiceren levert een wezenlijke bijdrage tot beter luisteren, juister begrijpen, constructief feedback geven en ontvangen, empathisch communiceren en constructief met uitdagingen omgaan.  Het programma bestaat standaard uit 4 sessies van een halve dag.

Start to Meditate

Tijdens deze interactieve kennismakingssessie (1u30 à 3u) maken de deelnemers (max. 20) kennis met de benefits van het S.L.O.W. up! programma. Wetenschappelijke achtergrond, praktische toepassingen, concentratie oefeningen... Ideaal als proevertje of als teamactiviteit.

Ook een workshop van een halve of een volledige dag is mogelijk.

Contacteer onze trainers voor meer informatie: katleen@aora.be, 0476/927.253 of luc@aora.be, 0486/83.06.72.